Kontakt

JS Företagskonsult

REDOVISNING

RÅDGIVNING

UTBILDNING

 

Redovisningsbyrå

SOM HJÄLPER DIG OCH DITT FÖRETAG ATT VÄXA

 

JS Företagskonsult hjälper dig att utveckla din affärsidé, och att starta och driva ditt företag.

Vi erbjuder dig tjänster inom administration och redovisning så att du kan ägna mer tid åt din kärnverksamhet och få ditt företag att blomma och utvecklas.

 

JS Företagskonsult är en redovisningsbyrå som ligger ett steg före. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din affärsidé, starta och driva din verksamhet och få ditt företag att uppnå en hållbar utveckling!

 

JENNY

SVANERGREN

Redovisningskonsult

JS FÖRETAGSKONSULT

JS Företagskonsult startade år 2009 som en redovisningsbyrå.

Vår affärsidé är att hjälpa små och medelstora företag med redovisningstjänster både i form av en uthyrd konsult som arbetar på plats direkt hos kunden och genom att erbjuda anpassade lösningar inom redovisning och administration inom ramen som en redovisningsbyrå.

 

KONTAKT

Tel: +46 (0) 735 27 03 36

Mail: info(at)jsforetagskonsult.se

Webb: jsforetagskonsult.se

Adress: Nygårdsvägen 14 E

433 32 PARTILLE

Jenny Svanergren är ansvarig redovisningskonsult på JS Företagskonsult. Hon har mångårig erfarenhet av redovisningsarbete och har tidigare arbetat som ekonomichef och redovisningsansvarig på flera medelstora företag i Stor Göteborg.

 

Jenny har också arbetat som uthyrd redovisningskonsult både i egen regi och genom välkända bemanningsföretag.

Hon har gedigen utbildning inom företagsekonomi, redovisning och marknadsföring och aktiekunskap. Hon har bland annat drivit kurser i starta och driva eget, bokföring, fördjupningskurser i löpnade bokföring och administration, kurser i aktiekunskap.

 

JS Företagskonsult samarbetar med fler revisionsbyråer och Jenny är mycket uppskattad för sitt arbete av både kunder, kollegor och revisorer.